Unde este manualul?

Nu exista un manual pentru ca SmartBuster este un program simplu si intuitiv.Este suficent sa mutati cursorul mouse-ului deasupra butoanelor pentru a vedea ce functie indeplinesc pe ecranul albastru din dreapta jos . Cand folositi pentru prima data programul vor fi afisate o serie de trucuri si explicatii importante pe care este bine sa le cititi ,deoarece sunt afisate o singura data.Puteti de asemenea sa aruncati un ochi pe filmulete de pe acest site.

Ce face acel folder mic taiat cu X in fereastra de dezinstalare?

Cand dezinstalati o aplicatie, programul care dezinstaleaza aplicatia poate raporta faptul ca nu toate fisierele au fost sterse.In acest caz copiati calea spre directorul unde au ramas fisiere daca este aratata ,reveniti in SmartBuster si apasati pe folderul mic din stanga butonului BUST(X) si acel director este sters,

Se intampla ceva rau daca folosesc Inchiderea Instantanee?

Nu. Dar aveti grija sa nu aveti documente in lucru nesalvate pentru ca nu va mai aparea niciun dialog de confirmare a salvarii. (Se poate sa se piarda ultimele modificari in aranjarea pictogramelor de pe dekstop.)

De ce se tot restarteaza Explorer-ul dupa ce am dat stergerea fisierelor index.dat?

Da,acest lucru se poate intampla. Este un bug nerezolvat inca. Da-ti un restart si la repornire fisierel index.dat vor fi goale.

Inchidere cand toate download-urile s-au terminat?

Daca descarcati fisiere intr-un director cunoscut atunci specificati aceasta cale si SmarBuster va monitoriza spatiul ocupat de acel folder. Cand spatiul ocupat ramane constant presupune ca download-ul a fost finalizat si va inchide calculatorul. Atentie! Se poate intampla sa inchida calculatorul chiar daca download-ul nu s-a incheiat. (optiunea nu a fost testata suficent)

Ce se intampla daca apas butonul Bust ALL?

Apasand acest buton,toate programele care nu sunt servicii ale sistemului de operare vor fi inchise.Optiune utila cand nu aveti suficenta memorie pentru un anumit program si vreti sa le inchideti pe absolut toate celelalte.

Ce se intampla daca trag un director peste iconita SmartBuster?

Cand trageti un fisier deasupra iconitei SmartBuster(sau a executabilului) apare o fereastra de unde puteti alege o actiune:dezinstalare,imparire in mai multe bucati sau radere.Din moment ce un director nu poate fi dezinstalat sau imparit in mai multe bucati,singura actiune ramasa este Raderea lui. Atentie! SmartBuster va rade directorul fara vre-o atentionare.

De ce cand dau curatare nu sunt sterse toate fisierele?

Pentru ca unele din fisiere sunt in uz. Acestea vor fi sterse la repornirea sistemului. (Fisierele index.dat sunt mereu recreate de Windows de aceea foldere ca Temporary Internet Files sau Cookies nu vor fi niciodata goale.)

Unde sunt pastrate fiserele de restaurare ale informatiilor de la start-up (din registru)?

In C:\Windows\Repair Daca vreti sa reinstalati Windowsul si sa pastrati configuratia de start-up salvati toate fisierele .reg din acest director.

Nu se vede complet .De ce nu arata ca in screenshot-uri?

Aveti selecata o setare DPI alta decat Normal (96 DPI). Verificati setarile de afisare ( display settings).

De ce nu a mai fost updatat SmartBuster de atata vreme?

Pai am fost cam ocupat. Si micile buguri nu a fost chiar atat de enervante incat sa le repar.