Smart Buster este un program simplu, compact, cu o interfata
prietenoasa care combina multe functii:

Dezinstalare programe

unistall Dezinstalati programe mult mai rapid decat cu Add/Remove Programs din Windows.

Puteti dezinstala cate programe vreti dintr-o data si puteti cu usurinta sa stergeti fisierele ramase dupa dezinstalarea programelor.

SmartBuster ofera cea mai rapida modalitate de a dezinstala un program: trageti shortcutul corespunzator programului deasupra iconitei SmartBuster de pe desktop sau faceti click dreapta si selectati din meniu SmartBust. (vezi video)

Drag&Drop

StartUP Manager

startup O vedere panoramica asupra programelor ce ruleaza la start-up (registru,directorul start-up,win.ini-system.ini,servicii non-Microsoft) si cea mai rapida cale de a scapa de ele. Foarte folositor cand aveti probleme cu progame spyware.

Afisarea spatiului ocupat de directoare

diskspacemanager Un mod interesant de a vedea cat ocupa directorele de pe hard disk-ul dvs. Astfel puteti rapid identifica directoarele si fisierele care ocupa prea mult spatiu degeaba si le puteti sterge cu un singur click!

Curatare hard disk de fisiere nefolositoare si eliminare urme

junkbuster Cea mai usoara metoda de a curata fisiere nefolositoare(cookies, cache-ul browserelor de internet, directoarele temporare,etc) si sa distrugeti orice urma a utilizarii PC-ului(istoria browserelor, adresele tastate, documentele recente,f isierele index.dat.etc), dar in acelasi timp o buna metoda de a vedea ce au facut alte persoane pe PC-ul dvs.

Gasire fisiere duplicat

duplicate-buster Gasiti fisierele duplicat de pe PC-ul dvs mai repede decat multe alte aplicatii similare .

Oprire Instantanee

icon-power-button Cam 2 secunde pe Windows XP. Fara dialoguri sacaitoare, fara programe care s-au blocat. Arunca o privire! Puteti seta ora la care calculatorul sa se inchida automat sau puteti selecta inchiderea atunci cand toate download-urile s-au terminat.

Radere fisiere

shredder Stergeti cu adevarat fisierele astfel incat sa nu mai poata fi recuperate de nici un program specializat in recuperari de date

Task Manager

taskmanager Terminati porgrame sau ferestre care se inchid prea greu sau care nu mai raspund .Cu un singur click puteti inchide toate programele, exceptand procesele Windows sau sa eliberati memoria RAM

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti o categorie,selectati ce anume vreti sa 'dispara' si apasati pe butonul BUST (
X).Asta e tot!Prezentare Video SmartBuster